Over ons

Hey daar, duikbuddy! Super tof dat je hier bent. We zijn Ronald, Dick en Peter, de drie waterliefhebbers achter Touria.nl.

 

Het verhaal? Nou, we zijn drie beste maten die samen elke PADI duikcursus onder de zon hebben doorlopen, van de allereerste duik tot die meest uitdagende duiktechnieken, en geloof ons, we hebben allemaal de blauwe plekken en ongelooflijke verhalen om het te bewijzen!

 

We werden verliefd op het gevoel van vrijheid dat duiken ons gaf, de pure opwinding van het verkennen van nieuwe duiklocaties en natuurlijk de magie van het prachtige onderwaterleven.  Het werd al snel duidelijk dat we deze passie met zoveel mogelijk mensen wilde delen.

 

Dus, op een avond, na een geweldige duik (en misschien een biertje of twee), werd het idee van Touria.nl geboren. Een plek waar we onze kennis, ervaringen en duikverhalen konden delen. Een plek waar zowel nieuwe duikers als doorgewinterde onderwateravonturiers konden leren, inspireren en geïnspireerd worden.

 

Bij Touria.nl is het onze missie om duiken voor iedereen toegankelijker te maken. We willen dat je de kick van je eerste duik voelt, de adrenaline van het duiken op een nieuwe locatie en de pure vreugde van het delen van deze ervaringen met anderen.

people swimming on sea during daytime